INICI DEL CURS 2014-2015

coleEl dilluns, 15 de setembre, començarà el nou curs i volem recordar-vos la importància de fer-ho en les millors condicions.
Per això ens permetem recordar-vos que s’ha de fer el pagament del material, i que el nen/a ha de portar el justificant al mestre/a, ja que serà aleshores quan aquest li lliurarà el que necessiti per treballar a l’aula. Així mateix, pels alumnes que han de fer 3r, 4t, 5è o 6è, també us recordem que s’ha de lliurar el contracte de reutilització degudament signat, perquè així rebran els llibres de text que han de fer servir durant el curs.
Famílies d’Educació Infantil: el dilluns a les 09:oo, els nens i nenes de P4 i P5 entraran sols a l’escola i faran la filera davant la mestra, que ja coneixen perquè és la mateixa del curs passat. Quan aquests alumnes hagin pujat a l’aula, els nens i nenes de P3, amb els pares i/o mares, entraran a l’aula. Us demanem que respecteu aquest ordre d’entrada, per facilitar al màxim el bon ambient a la porta.
A les famílies de 1r, us recordem que aquest serà el protocol a seguir:
Entrareu, pares i fills, dins el pati de Primària i us esperareu que tots els alumnes pugin a les aules. Quan només quedeu vosaltres al pati, la directora llegirà les llistes i sabreu a quina classe va el vostre fill/a i qui serà la seva mestra. Aleshores podreu pujar amb els nens cap dalt  i conéixer quina serà la seva aula. Passats uns minuts de companyia, ja podreu sortir per la porta principal, que serà on recollireu els vostres fills/es cada dia al matí i a la tarda.
Les famílies de 2n podreu acompanyar els vostres fills dalt a l’aula, però només el primer dia i per poder ajudar-los amb el pes de tots els llibres que porten a la motxilla.
Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s