ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

cartell 14-15El consell escolar del centre és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: equip directiu, professorat, pares i mares, personal d’administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc.

Aquest curs 2014-15 hi ha eleccions al Consell Escolar de la nostra escola.
La renovació dels membres és parcial i hem de renovar:
-3 representants dels mestres
-3 representants dels pares i mares

Per participar a les eleccions heu d’aparèixer al cens electoral. El cens electoral està exposat al taulell d’anuncis del centre i si voleu fer alguna reclamació (si no hi sou, o si les dades que hi apareixen són incorrectes) ho podeu fer a secretaria fins divendres 7 de novembre a les 13:30 h.

Si us interessa presentar-vos com a candidats, podeu fer-ho, per escrit, fins al 14 de novembre, a les 12:30, a secretaria, adjuntant a la sol·licitud una fotocòpia del DNI.

El dilluns, 17 de novembre, es faran públiques les candidatures provisionals i els
resultats del sorteig de les meses electorals .

Les votacions per escollir els representants dels pares seran dijous, 27 de novembre, de les 16:15 a les 18:00, a la biblioteca de l’escola.

ACREDITACIÓ I QUALITAT DEL VOT
Per poder votar s’ha d’acreditar la identitat amb el DNI.

Si voleu més informació sobre el procés, podeu consultar el web del Departament d’Ensenyament, que trobareu clicant AQUÍ.

ANIMEU-VOS I PARTICIPEU!! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s