TALLER DE CIVISME I TINENÇA RESPONSABLE

El passat dimecres, 29 d’abril, la protectora d’animals “L’Última Llar” va venir a l’escola per vistar els alumnes de P4, ja que estan treballant el projecte dels gossos.
Es tracta d’una activitat força interessant en què van treballar i aprendre un munt d’aspectes nous:
-Es va treballar el civisme, la responsabilitat, l’empatia, l’abandonament, intel·ligència emocional,…tot allò relacionat amb els gossos i adaptat a l’edat dels alumnes.
-Van visionar un documental basat en fets reals on s’expliquen les històries de diferents gossets abandonats i com han evolucionat després d’estar a la protectora.
-Van dur a les aules gossos per realitzar activitats pràctiques, com si els nens/es fossin treballadors de la protectora o veterinaris. També van portar gossos de peluix per fer altres activitats experimentals.
-Els nens/es en tot moment van participar de les activitats: posant xips, vacunes, realitzant diferents cures i diferents intervencions que realitzen els professionals en forma de joc.
-Al final, durant una estona, els nens/es van poder jugar i tenir contacte amb els gossets i familiaritzar-se amb ells.
Al finalitzar la sessió van ser obsequiats amb un carnet d’apadrinament d’un gosset per un dia totalment gratuït. Amb aquest carnet, els nens/es podran anar a la protectora i tenir cura d’un gosset durant un dia. Després de la visita amb els pares, els nens/es podran explicar a la classe les seves experiències i portar fotografies d’aquell dia.
Us deixem un vídeo que ens han fet arribar des de la protectora, on podreu veure els vostes fills durant l’activitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s