LA NINETA ENS VISITA A L’ESCOLA

El passat dia 9 ens va visitar una personeta molt especial: “la Nineta”, del club dels Tarragonins. Va venir a recollir tots els dibuixos de les mascotes que els alumnes de l’escola van anar fent durant el passat trimestre.

La Nineta i les representants de l’organització dels Jocs Mediterranis 2017 es van emportar les nostres mascotes per poder col·locar-les en una exposició que estan preparant i de la qual ens avisaran per poder-la anar a visitar.

Les nostres finalistes -Cristina Canela, Noelia Ruiz i Candela València- van entregar les mascotes. A més, a tots aquells alumnes que van presentar la mascota al concurs els van regalar un braçalet molt maco dels jocs i ens van convidar a tots a una festa esportiva el proper dia 21 de juny.

Per a més informació consulteu a la pàgina web dels jocs
www.tarragona.cat/tarragona-2017

nineta (4) nineta nineta (1) nineta (2) nineta (3)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s