HEM CELEBRAT LA CASTANYADA

aquí femDivendres vam celebrar a l’escola la festa de la Castanyada i volem compartir amb tots vosaltres alguns moments especialment bonics.

Trobareu un àlbum de fotos de les obres de teatre en anglès, que vam anar a veure al matí. Els petits (1r, 2n i 3r) van veure “Little Red” i els grans (4t, 5è i 6è) van veure “Frankenstein”. Les dues obres van ser molt participatives -això és el que ens agrada més de la companyia de teatre IPAPRODUCTIONS- i els alumnes van poder practicar una miqueta l’anglès i, al mateix temps, passar-s’ho més que bé.

El segon àlbum que us oferim és un recull de totes les activitats que es van dur a terme a l’escola: elaboració de panellets a Parvulari, representació del conte de la Castanyera per part dels alumnes de 6è, les mares i pares tallant i torrant les castanyes (moltíssimes gràcies!!!), pregó de la festa, repartiment i menjada de castanyes, …

Quan cliqueu damunt una foto se us obrirà l’àlbum corresponent.

IMG_4970    IMG_5238

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s