PRIMERS DIES A L’ESCOLA DELS NENS I NENES DE P3

Els nostres companys més petits han complert els seus primers dos mesos a l’escola. Durant aquest temps hem vist com han deixat enrera les recances dels primers dies i han descobert tot un món d’activitats fascinants.

Les mestres, que els han acompanyat dia a dia, han fet un recull de fotos per ensenyar-vos algunes d’aquestes activitats: els primers aniversaris, el joc al sorral, el temps de lleure al pati, les activitats a l’aula, els primers contactes amb el llapis i el paper, la preparació de la festa de la castanyada, …

Quan cliqueu damunt la imatge se us obrirà l’àlbum.

p3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s