RUA DE CARNAVAL

Divendres a la tarda vam celebrar a l’escola la festa de carnaval, que té com a punt àlgid la nostra rua. Enguany, la temàtica estava centrada en EL MAR, i sobre aquest tema han anat sorgint les diferents disfresses. Des de 6è fins a P3, tots els alumnes de l’escola han anat desfilant i sorprenent propis i estranys, per la gran originalitat.

Per als qui ens vau acompanyar i també per als qui no us va ser possible, a continuació us deixem un vídeo amb una petita mostra de la rua i també unes quantes fotos, que podreu veure clicant AQUÍ. Agraïm moltíssim la col·laboració d’una mama estupenda en el recull de fotos (Gràcies, Olga!!).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s