VISITES CULTURALS

Dins del Pla de Foment de la Lectura, cada any els alumnes llegeixen un llibre en comú per poder fer les activitats lectores (d’abans, durant i després) tots junts.

L’activitat que esperen amb més il·lusió és la posterior a la lectura, ja que saben que tindran una visita molt especial, relacionada amb el llibre que han llegit, i aquesta visita sempre arriba pels volts de Sant Jordi.

Enguany, els alumnes de 1r i 2n han llegit el llibre “La fada Caterina i el tiranosaure Rex”, de l’autora i il·lustradora Mercè Arànega (no confondre amb l’actriu homònima!). Ens va visitar el dimarts, 12 d’abril i va fer les delícies dels més petits amb les seves esplèndides habilitats artístiques (ens va regalar dues obres pictòriques realitzades en directe, davant els nens).

Els alumnes de 5è i 6è han llegit el llibre titulat “La tieta Adela a Sevilla” de l’autora Núria Pradas. En aquest cas no ha vingut l’autora, sinó la protagonista del llibre. L’autèntica i inimitable tieta Adela s’ha desplaçat a Cambrils el dilluns, 18 d’abril, per visitar-nos i comprovar que ens encanten les seves aventures. Oh, i també ens ha fet una classe de zumba, de les que fa ella per mantenir-se en forma!

Les dues visites ens han encantat i ja esperem el curs vinent amb delit, a veure quin llibre llegirem i qui ens visitarà.  VISCA SANT JORDI!!

A continuació trobareu els dos àlbums amb les fotos de les dues visites. Només cal que cliqueu al llibre corresponent.

Fada                 Adela

Un pensament sobre “VISITES CULTURALS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s