VISITES CULTURALS

Dins del Pla de Foment de la Lectura, cada any els alumnes llegeixen un llibre en comú per poder fer les activitats lectores (d’abans, durant i després) tots junts.

L’activitat que esperen amb més il·lusió és la posterior a la lectura, ja que saben que tindran una visita molt especial, relacionada amb el llibre que han llegit, i aquesta visita sempre arriba pels volts de Sant Jordi.

Enguany, els alumnes de 1r i 2n han llegit el llibre “La fada Caterina i el tiranosaure Rex”, de l’autora i il·lustradora Mercè Arànega (no confondre amb l’actriu homònima!). Ens va visitar el dimarts, 12 d’abril i va fer les delícies dels més petits amb les seves esplèndides habilitats artístiques (ens va regalar dues obres pictòriques realitzades en directe, davant els nens).

Els alumnes de 5è i 6è han llegit el llibre titulat “La tieta Adela a Sevilla” de l’autora Núria Pradas. En aquest cas no ha vingut l’autora, sinó la protagonista del llibre. L’autèntica i inimitable tieta Adela s’ha desplaçat a Cambrils el dilluns, 18 d’abril, per visitar-nos i comprovar que ens encanten les seves aventures. Oh, i també ens ha fet una classe de zumba, de les que fa ella per mantenir-se en forma!

Les dues visites ens han encantat i ja esperem el curs vinent amb delit, a veure quin llibre llegirem i qui ens visitarà.  VISCA SANT JORDI!!

A continuació trobareu els dos àlbums amb les fotos de les dues visites. Només cal que cliqueu al llibre corresponent.

Fada                 Adela

Una resposta a “VISITES CULTURALS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s