CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El dimarts, 26 d’abril, dues alumnes de la nostra escola han pujat fins a Reus per participar al 12è Certamen de Lectura en Veu Alta, organitzat pel Departament d’Ensenyament i l’Enciclopèdia Catalana.

En aquest certamen hi ha diverses seus per acollir els 740 centres de tota Catalunya. Els 144 centres de la nostra demarcació ens hem trobat a Reus per celebrar els Quarts de Final.

La Júlia Pijoan i l’Ariadna Albesa, de 4t i 6è respectivament, han estat seleccionades entre els seus companys i han participat en les categories de grumets vermells (per a alumnes de cicle mitjà) i grumets verds (per als de cicle superior).

Abans d’anar-hi, les dues lectores han estat practicant a l’escola, acompanyades de les dues finalistes, la Valentina Altamiranda (4t) i la Núria Martí (5è). Els textos que s’havien d’assajar van arribar a l’escola deu dies abans, que és just el temps que dóna l’organització per preparar-los. Cada dia una estoneta, les quatre lectores han practicat fins a dominar l’entonació, la pronunciació, la dicció, … i tots els petits factors que fan que un text llegit en veu alta sigui agradable a l’orella.

Tots els petits lectors, de totes les escoles participants, han estat obsequiats amb un diploma i un parell de llibres, com a record del seu pas pel Certamen. Tant la Júlia com l’Ariadna han coincidit a dir que ha estat una experiència molt gratificant.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s