TARRAGONA 2017

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Tres alumnes de la nostra escola (bé: una alumna i dues ex-alumnes) van assistir el dijous, 19 de maig, a l’acte de presentació de la mascota dels Jocs Mediterranis 2017. Ho van fer com a convidades perquè els seus dibuixos van resultar els guanyadors al concurs que l’escola va fer durant el curs passat i, per tant, es van enviar a Tarragona, per participar al Concurs de la Mascota pels Jocs.

La Cristina Canela  Añón, la Noelia Ruiz Porcel (ambdues ara a 1r d’ESO) i la Candela Valencia Marcos (a 5è), acompanyades per la mestra d’Educacíó Física, Noemí Torremorell, van estar convidades  a la presentació de la mascota finalista dels Jocs Mediterranis 2017  al Teatre de Tarragona.

Un cop allí van poder veure la representació de la “llegenda” de per què el mar és salat, escoltar varies cançons de diferents indrets dels països participants en els Jocs i recordar personatges històrics que predicaven la pau i els drets humans, com ara la mare Teresa de Calcuta, Ghandi, Pau Casals…

Per últim, alguns polítics i alts càrrecs esportius van intervenir, per finalitzar amb l’entrega d’una placa commemorativa, en mans de l’alcalde de  Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, al guanyador del concurs Aleix Girona, alumne de l’Escola Abel Ferrater de la Selva del Camp. El dibuix guanyador ha estat la inspiració en la creació, per part de l’artista Jean Julien, de la mascota dels Jocs, una avellana amb casc romà anomenada “Tarracus”. I tot aquest acte va comptar amb la presència de sa majestat el Rei Felip VI.

Com a centre inscrit a aquest Projecte Educatiu, us recordem que Cambrils serà subseu dels Jocs acollint les competicions de Judo i Karate, i que de segur que serà una experiència molt maca per a poder viure-la de primera mà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s