COMENCEN LES OLIMPÍADES

El divendres, 3 de març, es dóna el tret de sortida a la 35a Olimpíada Escolar, i us volem presentar els esportistes que ens han de representar:

jjoo-web-ret

A la categoria d’atletisme, hi trobareu la Kiara Jiménez, el Mustafa Diaw i l’Àlex Gómez (5è); l’Ángel Carrillo, l’Alberto Zamora, el Fouad El Makdadi, el Samad Lahlahi i el Fouad Lahlahi (6è).

A natació, hi competeixen el Miquel Tarragó (3r), la Margarita Zelinskaya (4t), el Pol Fortuny (5è); la Marta Sáenz de Pablo, l’Eduard Sans i la Marina Porro (6è).

A futbol-sala, hi trobarem el Sergio Arguiñena, el Leo Vasile i el Yassin Belgnani (5è); l’Arnau Valls, el Samad Lahlahi, el Fouad Lahlahi i el Fouad El Makdadi (6è).

A tennis-taula, hi competeixen el Frederic Martin, l’Albert Porta, el Yassin Tajrioui, el Yassin Esakaki, l’Àngel Mantani i el Roger Burgos (4t); el Miquel Albesa, la Valentina Altamiranda, la Charlotte Murúa, la Judit Márquez i la Fiona Aimé (5è); i l’Alejandro Prieto (6è).

A més a més, la Maria Nolla, de 6è, ha estat seleccionada per participar en les cerimònies d’inauguració i de cloenda, com a presentadora de l’acte.

A tots ells, molta sort i a passar-ho molt bé!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s