L’ESCRIPTOR RICARDO ALCÁNTARA ENS VISITA

El dijous, 27 d’abril, quedarà durant molt de temps al record dels nens i nenes del cicle incial perquè és el dia en què han rebut la visita de l’escriptor RICARDO ALCÁNTARA, autor del llibre Tomàs i el llapis màgic.

Durant el segon trimestre, de gener a març, els alumnes han estat llegint el llibre a classe, l’han comentat, n’han parlat, … i esperaven amb il·lusió el poder conéixer-lo en persona per poder parlar amb ell del nen protagonista i de les seves aventures.

La visita, realitzada en dos torns i a la biblioteca de l’escola, ha superat les espectatives: el Ricardo Alcántara és una gran persona, amable i pacient, i ha respost totes les preguntes i encara ha volgut autografiar, un per un, tots els llibres que els nens l’oferien.

Gran dia per la lectura! Cliqueu a la imatge i podreu veure totes les fotos.

IMG-20170428-WA0032

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s