LA TIETA ADELA ENS HA VISITAT!

IMG-20170525-WA0034

Seguint amb la programació del nostre Pla d’Impuls a la Lectura, ara ha tocat als nostres alumnes més grans -els de 5è i 6è- rebre una visita molt esperada: la protagonista del llibre que han llegit darrerament, la tieta Adela!

La tieta Adela protagonitza un seguit de llibres, escrits per la Núria Pradas, que expliquen les aventures d’aquest singular personatge per diferents ciutats: La tieta Adela a Sevilla, La tieta Adela a Nova York i La tieta Adela a Venècia.

Ja fa tres cursos que la tieta Adela ens visita, i cada vegada té més fans: ens enamora amb els relats de les seves experiències i ens fa riure amb els seus acudits!

Enguany hem llegit les seves aventures per terres americanes i, durant la visita, ens ha fet participar en un peculiar concurs (en un anglès molt particular) i ens ha fet ballar com només ella sap fer-ho. Nosaltres li hem regalat una petita mostra del nostre oli i ara només ens queda esperar que torni l’any vinent.

Cliqueu AQUÍ per veure totes les fotos d’aquesta visita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s