ELS ALUMNES DE 3r VIATGEN AL PASSAT

IMG-20170602-WA0035IMG-20170602-WA0038

Els alumnes de 3r han enllestit aquest divendres el seu treball d’investigació i recerca, i ho han fet de la millor manera possible: una presentació escenificada adreçada als pares, que han tornat a fer d’alumnes molts anys després d’acabar els estudis!

Durant aquest trimestre, els nens i nenes de 3r han treballat en el projecte que prèviament havien escollit: els egipcis, en el cas de 3r A i l’edat de pedra a 3r B. S’han fet preguntes, han buscat la informació, han elaborat mapes conceptuals i murals, per plasmar tot el que anaven aprenent, i finalment, han volgut convidar els pares per mostrar-los, d’una manera ben lluïda, tot el que ara ja saben.

Molt bona feina, alumnes de 3r!!

Trobareu totes les fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s