TENNIS TAULA A 2n

IMG_20180208_120519
Com ja sabeu, els alumnes de 2n han estat anant al club de tennis taula a practicar aquest esport tan proper a la nostra escola on, cada cop més, tenim més practicants entre el nostre alumnat. Allí hem treballat la concentració, els reflexos òculo-manuals, els cops de dreta i revés, el respecte al treball dels nostres companys i companyes amb l’experiència d’anar a un lloc nou a practicar esport, així com conèixer un nou esport de raqueta per a ells i elles.

L’últim dia vam tenir la sort de ser acompanyats per alumnes més grans del nostre centre, la Fiona de 6è i l’Ángel i el Roger de 5è. Ells ja són més experts en aquests esport i ens van deixar bocabadats de la destresa que poden arribar a tenir.

Volem donar les gràcies al Miguel Ángel, ja que sempre té moments pels nostres alumnes i es dedica amb vocació en cadascuna de les sessions que anem a fer al pavelló.

Podreu veure més fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s