CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

 

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana i està dirigit a alumnes de tot Catalunya, agrupats en diferents categories, segons l’edat. Cada centre participant fa una selecció entre els seus alumnes i decideix qui anirà a participar als Quarts de Final, que es celebren a diferents seus arreu de Catalunya.

El Centre de Lectura de Reus és la seu dels Quarts de Final per als centres participants de la comarca, i la nostra escola hi ha enviat l’Stefan López Nedelcu, per participar a la categoria de “grumets vermells” (cicle mitjà). També hi han participat l’Aina Abradó, a la categoria de “grumets verds” (cicle superior) i la Valentina Rincón, a la categoria de “timoners” (aula d’acollida).

Tots tres han fet un molt bon paper durant la seva lectura i han recordat el que havien estat practicant a l’escola: bona dicció, velocitat adequada, entonació correcta, … molts dies de treball que han donat el seu fruit.

Volem felicitar especialment l’Stefan, de 4t B, que ha estat classificat per passar a les semifinals, que es celebraran a Tarragona el proper mes de maig i on competirà amb els altres semifinalistes procedents de les altres seus.

AQUÍ trobareu les fotos de la participació al Certamen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s