ELS ALUMNES DE 4t PLANTEN CAMBRILS

IMG-20180417-WA0071

El matí del dimarts, 17 d’abril, aprofitant que, per fi, la primavera va arribar a Cambrils, els nostres alumnes de 4t van sortir a col·laborar en una molt bona iniciativa municipal  que s’anomena “Plantem Cambrils”.

Abans de sortir, els nens van fer un petit estudi dels arbres de l’escola, i van aprendre a fer servir una “clau dicotòmica”, que és una eina molt útil a l’hora de reconèixer un arbre i poder identificar-lo.

Després, van fer una passejada fins la vora de la riera del Molí de la Torre i allí, en un espai ja condicionat, van fer una plantada de freixes. Ara ja només queda esperar que creixin i així tenir una nova arbreda al poble. Caldrà anar a regar, de tant en tant!!

Podeu veure les fotos de la plantada clicant AQUÍ.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s