SORTIDA A MIRAVET I BENIFALLET

IMG-20180525-WA0033

Els alumnes de 1r i 2n van celebrar, el divendres 25 de maig, la sortida de final de curs, que tenia un destí doble: les coves Meravella, de Benifallet, i el castell de Miravet.

La primera parada va ser a Benifallet, on van haver de canviar d’autocar perquè el que va sortir de Cambrils era massa gran i no podia pujar fins les coves. Després d’un parell de viatges amb el minibus, tots els alumnes es van dirigir a l’interior de les coves i allà van comprovar perquè tenen el nom que tenen: són una meravella!!!

Un altre cop dalt de l’autocar i van arribar fins a Miravet, a l’altra banda del riu Ebre. Després d’una breu aturada per dinar, i d’una passejada muntanya amunt, van arribar fins dalt de tot, on hi ha situat el castell, una fortalesa medieval considerada com un dels millors exemples d’aquitectura militar templera d’Europa.

Una sortida magnífica, acompanyada d’un dia igualment esplèndid!

Podeu veure totes les fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s