ELS ALUMNES DE 3r VISITEN EL JUMPLAND

IMG-20180613-WA0029

La primavera d’enguany, tan plujosa, ha fet que la sortida de final de curs de 3r s’hagués de suspendre dues vegades. Finalment,  a la tercera va la vençuda: el passat 13 de juny es va poder realitzar i els nens i nenes de 3r van visitar el JUMPLAND. Moltes activitats conjuntes, molts jocs en equip i un llarg recorregut pels circuits, on havien de demostrar que són uns valents i que ho fan de primera. Van gaudir d’un dia esplèndid.

Podeu veure les fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s