1a GRAN CURSA MARINADA

Vora 400 alumnes van prendre part, el darrer dia de curs, en la 1a edició de la Gran Cursa Marinada, que es va desenvolupar al voltant de l’Ajuntament, en diversos circuits adaptats a l’edat dels corredors.

Així, els alumnes de P3 i P4 havien de córrer la recta que va de la porta de l’INS Cambrils fins la porta de l’escola; els de P5, 1r i 2n van córrer un tomb per dins la plaça de l’Ajuntament i després, la recta; els de 3r i 4t van fer un tomb a l’illa que forma l’Ajuntament i la seva plaça, i després la recta; i, finalment, els de 5è i 6è van fer dos tombs a aquest circuit.

L’organització de la cursa, a càrrec dels mestres de l’escola, va comptar amb l’ajuda i el suport desinteresat de diverses entitats, com ara

 • La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, que ens va cedir l’arc d’arribada, el pòdium i les medalles
 • La Policia Local, que va cordonar els circuits i ens va acompanyar, dalt de la moto, durant tota la cursa per tal de guiar els corredors. També va gestionar que tinguéssim una ambulància, durant tot el matí, pendent dels nostres alumnes.
 • Decathlon Reus, que ens va cedir una carpa i va donar diversos obsequis pels corredors
 • Aliment-Art, l’empresa que gestiona el menjador de l’escola, que va col·laborar en l’avituallament pels corredors
 • El supermercat Esclat, que també va col·laborar en l’avituallament
 • Comaigua, que va instal·lar una font perquè els nens reomplissin l’ampolla d’aigua i va organitzar un taller de xapes que va ser un èxit de participació.
 • L’AMPA de l’escola, que va obsequiar amb vals descompte
 • Un grup força nombròs de mares de l’escola que va col·laborar en tot moment perquè la cursa fos un èxit, preparant i repartint les bosses amb l’avituallament i controlant alguns punts del circuit.

A tots ells els volem donar les gràcies perquè la primera edició de la Gran Cursa Marinada no hagués estat possible sense la seva inestimable col·laboració.

El matí va quedar arrodonit del tot amb un espectacle de màgia, al gimnàs, on els nens van gaudir de la il·lusió i la fantasia, a mans del Mag Kary, i una rifa amb diferents obsequis que alguns pares i mares ens havien fet arribar.

A més a més, es va fer entrega a una alumna nostra -la Marlene Radu, de 6è B- del premi per haver guanyat el concurs per triar el logo del Pla Educatiu d’Entorn de Cambrils. Tot plegat, un matí FANTÀSTIC!!!

Tenim un munt de fotos que estem segurs us agradaran molt. Les podeu veure als següents enllaços:

 • Les fotos de la cursa estan AQUÍ
 • Les fotos de l’espectacle de màgia estan AQUÍ
 • Les fotos del taller de xapes estan AQUÍ

I aquesta és la llista dels guanyadors de la 1a Gran Cursa Marinada. Enhorabona a tots ells!!

cursa2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s