CASTANYADA A L’ESCOLA!!

IMG-20181023-WA0050

El dia 31 d’octubre, com marca la tradició, vam celebrar la Castanyada a l’escola.

Tot i que el temps ens ho va posar una mica difícil (plourà? no plourà?), al final vam poder gaudir d’una tarda ben animada, amb la companyia dels castanyers i castanyeres de 6è, que van fer les delícies dels mes petits.

La festa va començar dies abans, amb la preparació dels panellets, la magnífica decoració dels diferents ambients de l’escola i la col·laboració d’uns pares i mares estupends que ens van ajudar a tallar les castanyes.

El matí del dia 31, el Jordi, el nostre conserge, va torrar les castanyes i els nens i nenes de 6è van passar per les classes a llegir el pregó de la Castanyada.

La tarda va ser el punt àlgid de la festa, amb el repartiment de les castanyes, la menjada conjunta al pati i la música i el ball. També vam aprofitar per lliurar els premis de l’EnigMarinada de tardor. Gran dia per a tothom!!

Podeu veure totes les fotos clicant AQUÍ.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s