VISITA A LA COVA DE LA FONT MAJOR

img-20181109-wa0008.jpg

Els nens i nenes de 5è van visitar, el passat divendres, 9 de novembre, la Cova de la Font Major, de l’Espluga de Francolí, com a activitat del cloenda del tema de la Prehistòria, que havien treballat a classe anteriorment.

Un cop allà, i després de la visita a l’interior de la cova, van participar en un taller de Prehistòria, on van aprendre a construir una petita cabana amb pells d’animal i pals d’arbre. També van manipular les eines de caça del paleolític i del neolític i, finalment, van posar en pràctica les tècniques de la pintura rupestre.

Podeu veure algunes fotos d’aquest bonic dia clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s