ACTIVITATS PER LA MARATÓ TV3

20181214_113319.jpg

La comunitat educativa de l’escola Marinada ha mostrat, un any més, el seu vessant més solidari en organitzar dos actes en suport de la Marató de TV3.

El dijous, 13 de desembre, les monitores del menjador van oferir a alumnes, mestres, pares i mares, les delicioses floretes que cada any esperem amb més ganes. Moltes gràcies, noies! Podeu veure algunes fotos clicant AQUÍ.

El divendres, 14, vam celebrar la 2a edició de la Gran Cursa Marinada. Amb l’inestimable ajut de la regidoria d’esports de l’Ajuntament, la policia local, i el grup de pares i mares voluntaris, els mestres d’Educació Física van organitzar aquest event esportiu que recull la participació de tots els alumnes de l’escola. A més, vam comptar amb la col·laboració de l’empresa que gestiona el menjador (Aliment Art), així com de Comaigua i Decathlon. Podeu veure totes les fotos clicant AQUÍ.

Amb aquest dos actes, l’escola va recollir un total de 800€, que aniran íntegrament al compte de la Marató.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!

Aquí us deixem els resultats de la 2a Gran Cursa Marinada. Enhorabona a tots els participants, per l’esforç i l’esportivitat demostrats. I als guanyadors, un fort aplaudiment!!

resultats 2a cursa

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s