CONEIXEM TARRACO

IMG-20190307-WA0049

Els nens i nenes de 1r han fet una sortida fins al Camp d’Aprentatge per endinsar-se en l’antiga Tarraco i experimentar, en primera persona, com es vivia en aquella època llunyana, a través de diferents activitats que treballen la vida quotidiana d’una ciutat romana de forma lúdica.

Han escoltat un conte, que presenta la ciutat de Tàrraco, i han identificat els objectes d’ús quotidià en època romana. També s’han vestit amb el vestuari romà. A més a més, a través de diferents racons, han descobert com eren els carrers, les botigues, la joieria, l’estètica i la perfumeria, els mosaics, l’estructura urbana, l’alimentació i els jocs.

Podeu veure les fotos d’aquest magnífic dia clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s