VISITA A L’HÍPICA

IMG-20190408-WA0043

Gran dia a l’hípica pels alumnes de 2n!!

Els nens i nenes han visitat l’Hípica Escornalbou i han viscut un munt de noves experiències! Per a alguns d’ells, era la primera vegada que estaven tan a prop dels cavalls i, per descomptat, que s’enfilaven dalt d’un cavall. Ni idea que fos tan alt!!

Acaronar i netejar els ponis, visitar els altres animalets de la granja, escoltar les divertides explicacions del Cosme, passejar per l’hort, … van ser algunes de les moltes activitats del dia. Esgotats però feliços!!

Podeu veure totes les fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s