GRAN DIVENDRES!!

IMG-20190607-WA0067 IMG-20190607-WA0025 IMG-20190607-WA0143

El passat divendres, 7 de juny, aprofitant que era el darrer dia de jornada partida, gairebé tots els alumnes de Primària van sortir a gaudir d’un gran dia de convivència i aprenentatge.

Els nens i nenes de 1r i 2n van viatjar fins el Perelló, per visitar les instal·lacions de Mel Múria. Allà han après un munt de coses sobre la vida de les abelles, la cera de les espelmes, la mel… Després van poder acostar-se fins als ruscs, on viuen les abelles, vestits com mana la ocasió. Podeu veure totes les fotos clicant AQUÍ.

Els alumnes de 4t van fer una passejada fins al port, ja que allà havien de fer les activitats de cloenda del projecte que han estat treballant a classe. Aprofitant que tenim un pare, una mare i un tiet que hi treballen (moltíssimes gràcies a tot tres!!) els nens i nenes van poder enfilar-se dalt de la barca, assistir a la subhasta en directe i veure com es remendaven les xarxes. Podeu veure les fotos clicant AQUÍ.

I, finalment, els alumnes de 5è i 6è van optar per una activitat molt més lúdica, ja que van sortir per passar el dia a Port Aventura. Allà, en petits grups i acompanyats cada grup per un mestre, es van repartir per tots els ambients i van descobrir atraccions, espectacles i bons moments amb els amics i amigues d’altres classes. Podeu veure les fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s