FESTA DE FI DE CURS

IMG-20190622-WA0046

Divendres, 21 de juny, vam celebrar la fi del curs 2018-2019 amb un nou format, intern i mes lúdic de cara als nostres alumnes.

El matí va començar amb uns tallers organitzats en dos ambients diferents: el parvulari per als nens i nenes de P3 a 2n i el pati de primària per als de 3r a 6è.

Cada grup d’alumnes, acompanyats de mestres i de mares voluntàries (moltes gràcies!!) anaven passant de taller en taller i participant en activitats tan diverses com maquillatge, massatges, ball de la pilota, joc de les cadires, cursa de les esponges, el joc del mocador, …

A mig matí, després de l’esmorzar, l’empresa que gestiona el menjador (Aliment-Art) va obsequiar els alumnes amb un gelat i tot seguit va començar la segona part de la festa: un grup d’animació que va fer ballar i cantar els alumnes per acomiadar el curs amb alegria.

Es va aprofitar l’escenari per fer pujar i agrair la tasca a diferents alumnes que han destacat al llarg de curs en àmbits tan diversos com l’esport, la lectura o la cura del mediambient. A tots ells se’ls va fer entrega d’un diploma acreditatiu.

Tenim moltes fotos de la festa. Si les voleu veure, només heu de clicar AQUÍ.

Bon estiu!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s