6è PARTICIPA A LA JORNADA DEL SVB

IMG-20191017-WA0008

El dia 16 d’octubre es celebra el Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, una jornada pensada per a conscienciar els nens i nenes sobre la necessitat d’actuar davant la mort sobtada. Com que a l’escola som formadors del Suport Vital Bàsic, estem molt interessats en el tema i vam voler col·laborar en aquesta diada.

Per tal de prendre part en les activitats programades, els nens i nenes de 6è han viatjat fins a Tarragona, al Palau de Fires i Congressos, i allí s’han ajuntat amb d’altres escoles del Camp. El matí ha estat ocupat en diversos tallers (un dels quals és la coreografia que van estar assajant) i a la tarda s’han arribat a la platja, aprofitant el bon temps que encara tenim.

Un dia esplèndid arrodonit amb una samarreta xulíssima commemorativa del dia.

Podeu veure el pòster de la jornada, les fotos i el vídeo clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s