NATURART A 5è

IMG-20191025-WA0030

Els nens i nens de 5è han treballat, a classe d’educació artística, l’obra de l’artista Andy Goldsworthy, conegut per les seves intervencions en entorns naturals utilitzant només els materials que hi troba allí: flors, fulles, pals, gels, sorra, pedres, etc.

L’Andy Goldsworthy disposa aquests elements seguint unes determinades formes, combinant els colors… i tria un indret adient (entre les branques d’un arbre, sobre l’aigua, en mig d’una esplanada, …) D’aquesta manera transforma l’entorn, hi deixa la seva petjada, aporta un significat nou a la natura. Normalment deixa les obres allí, només en guarda les fotografies del procés. Pensa que quan el temps vagi transformant les seves obres aquestes sofriran canvis interessants que no vol evitar.

Divendres al matí, els nens i nenes de 5è van voler emular el treball de l’artista i van passejar fins la Llosa. Allí, amb tots els elements que les pluges del dia anterior van arrossegar fins la platja, van crear petites obres d’art efímeres que us volem compartir en aquesta pàgina.

Per grups van dissenyar una intervenció artística a la natura, emprant elements que van trobar a l’entorn. La intervenció havia de representar una idea: ordre, caos, recorregut, límit, dins-fora, etc. Les intervencions es van fotografiar i s’exposaran a classe en la següent sessió d’educació artística.

Podeu veure les fotos clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s