CONCERT DE NADAL 2019

S’ha celebrat el concert de Nadal 2019 i ha estat un gran èxit gràcies a la gran tasca dels nens i nenes, la direcció de les mestres de música i la resta del claustre i, com no, a la vostra col·laboració, mares i pares, fent que tots els petits músics lluïssin perfectes!

Aquest ha estat el programa d’enguany:

Enguany el gimnàs se’ns ha quedat petit per acollir a tots els qui heu volgut gaudir en directe de la música; per això, i per si voleu tornar a escoltar les cançons dels vostres fills i filles, AQUÍ trobareu l’enllaç que us portarà directament a tots els vídeos i a moltes fotografies.

Gaudiu-ne i que tingueu molt bones festes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s