GUARDIANS ENERGÈTICS

IMG-20200117-WA0005

Els nens i nenes de 4t han participat, aquesta setmana, en uns tallers organitzats per la Diputació de Tarragona que porten el nom de “Guardians Energètics”, emmarcats en la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, però que es duen a terme durant tot l’any.

Es tracta d’una activitat molt pedagògica d’una hora de durada durant la qual s’ha volgut aconseguir un canvi d’hàbits energètics en l’àmbit domèstic i així convertir els nens i nenes en els “guardians energètics” de casa seva i protagonistes del guany econòmic que fan els seus pares en estalviar diners.

Cliqueu AQUÍ per veure algunes fotos d’aquest taller.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s