COMENÇA EL CURS 2020-2021

El curs comença el dilluns, 14 de setembre, amb un seguit de mesures que hem establert per garantir la seguretat de tota la comunitat educativa. Us anirem informant a poc a poc, però el resum més clar és la imatge que comparteix el Departament d’Interior:

DISTÀNCIA + MANS + MASCARETA

Per garantir la distància, una de les novetats d’aquest curs és el protocol a les entrades i sortides. Hem distribuït els alumnes en les tres portes d’accés al centre, segons on està situada la seva aula. Aquesta serà la porta d’entrada i sortida a l’escola, cada dia.

Podeu consultar l’accés que faran servir els vostres fills en aquesta imatge:

Una resposta a “COMENÇA EL CURS 2020-2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s