EL SETGE DE CAMBRILS

Cada any, pels volts de la Puríssima, els nens i nenes tenen l’oportunitat de recordar un episodi de la història de Cambrils, el Setge de 1640, de la mà de la companyia Traüt. Es recorda un fet històric ocorregut durant la Guerra dels Segadors, quan el municipi de Cambrils va viure un setge per part dels soldats del rei Felip IV.

El Departament de Cultura ofereix aquesta representació teatralitzada per explicar aquest episodi d’una manera didàctica i divertida, i enguany han estat els nens i nenes de 1r qui han pogut gaudir d’aquest espectacle de petit format.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s