COL·LABOREM AMB LA MARATÓ

cartell promocional de La Marató TV3

Avui al matí hem celebrat els nostres CIRCUITS ESPORTIUS amb els nens i nenes de P3 fins a 4t. Malauradament, la pluja ens ha tornat a modificar l’agenda i els grans de 5è i 6è s’hauran d’esperar a la tornada per fer-los. Però, pels qui han tingut la sort de poder participar-hi, ha estat una activitat molt engrescadora i tothom s’ho ha passat d’allò més bé.

Estem molt agraïts amb tots vosaltres, famílies de l’escola, perquè fins i tot en un any tan dur i complicat per a tothom, la vostra col·laboració ha estat, com cada any, magnífica. Tot i no haver pogut fer l’activitat de les floretes dolces, hem recollit la bonica quantitat de 500€, que aniran íntegrament al compte de La Marató. MOLTES GRÀCIES!!

Clicant AQUÍ podreu veure quin munt de fotos hem fet dels vostres fills i filles, participant als circuits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s