NADAL 2021

El Patge Reial ens ha visitat, com cada any, i s’ha endut les cartes amb els nostres millors desitjos.

Tard, però amb la mateixa il·lusió de sempre, us compartim les imatges del Nadal l’escola. Teníem l’esperança de poder celebrar, ni que fos amb retard, el Concert que vam haver d’ajornar per la sisena onada del Covid, que començava a fer estralls… Aquest mes de gener, però, hem patit encara més els seus efectes i ara ja no tenim temps de celebrar-lo, perquè ja tenim aquí el Carnaval!!

Sigui com sigui, el Nadal va ser una festa molt bonica i vam poder donar la benvinguda al Tió i al Patge Reial. També vam participar a l’encesa de llums del poble, a la plaça de l’Ajuntament, un acte molt emotiu amb la participació de totes les escoles de Cambrils.

Cliqueu AQUÍ per gaudir de la miscel·lània de fotos que us hem preparat!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s