APROPA’T AL PARC SAMÀ

Els alumnes del cicle inicial van fer una sortida al Parc Samà el passat 9 de febrer. Aquesta sortida està emmarcada dins del projecte APROPA’T i va oferir a tots els nens i nenes la possibilitat de conèixer en primera persona un dels espais més bonics que tenim al municipi.

Durant la jornada al parc, cada classe va poder realitzar tallers relacionats amb el projecte en què estan treballant, i van tenir temps per gaudir de l’entorn, jugar i relacionar-se entre la resta de companys del cicle, ara que la pandèmia ens dona una mica més de llibertat.

Si cliqueu AQUÍ podreu veure unes quantes imatges del dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s