3r visita el CRAM

El dilluns, 21 de març, malgrat l’amenaça de pluja, els valents nens i nenes de 3r van viatjar fins al Prat de Llobregat, ben a prop de l’aeroport, per visitar el Centre de Recuperació d’Animals Marins (abreujat: CRAM).

Va ser una sortida molt ben valorada per mestres i alumnes perquè van aprendre molt sobre les tortugues i van descobrir els problemes que tenen quan els humans no cuidem el mar. Allà al CRAM les curen, les ajuden i quan estan ben sanes les tornen al mar, que és el seu hàbitat natural.

Segur que teniu moltes ganes de veure les fotos! Només heu de clicar AQUÍ. Demaneu als vostres fills i filles que us expliquin tot el que van fer i aprendre i quedareu ben sorpresos!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s