TREBALLS DE 6è

Els nens i nenes de 6è han treballat, a classe de música, el body percussion, que és un sistema didàctic de caràcter rítmic on s’integra, des d’un punt de vista pedagògic, la percussió corporal i el moviment, desenvolupant així aspectes com la coordinació i la precisió rítmica.

Cliqueu a la imatge per veure’n unes quantes mostres!

body-percussion-poster1

Una de les activitats més boniques que han fet els alumnes de 6è ha estat escriure cartes per donar ànims als avis i àvies que s’estan als hospitals i les residències. Han escrit unes cartes precioses, plenes de bons sentiments i desitjos d’ànims, i molts hospitals els ho han agraït (hospital universitari Sant Joan, de Reus; hospital Verge de la Cinta, de Tortosa, hospital Pius, de Valls; hospital Santa Tecla, de Tarragona; hospital Joan XXIII, de Tarragona; residència Suites, de Cambrils; residència de Vila-Seca; residència STS, de Cambrils i residència Marià Fortuny, de Reus).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els nens i nenes de 6è treballen molt, aquests dies, però es troben molt a faltar… Així que els tutors han decidit fer una “quedada” virtual. Ha estat molt emocionant veure’s les cares, després de tant de temps! Això s’ha de repetir ben aviat!!

IMG-20200430-WA0013IMG-20200430-WA0012